Hektisk månad!

Äntligen är Mars snart över, som jag har längtat. jag har varit stressat konstant i Mars. Gällande jobb, vänner och fritid. Jag behöver mer struktur, ett schema att följa till vardagen, allt påverkande arbete, plugg och övrig tid. Jag behöver helt enkelt hitta ett lugn i vardagen. Jag funderar återigen på yoga, mitt mål blir att prova yoga, jag lovar.

Men det finns alltid något bra i det negativa, och efter stormen kommer ju solskenet. Jag refererar till det vackra vädret vi nu börjat få. Senast i torsdag var det 15 grader och på lunchen satt vi ute, sjukt mysigt. Och hörrni, nu blir det april, sen maj, sen sommaren, åh vad jag älskar sommaren. Fina blommor, glatt folk och värmen, vill uttrycka mig på ett sätt jag inte kan skriva.

Inför sommaren vill jag sätta planer och mål. Jag vet redan nu att jag vill ut och resa med min vän Annika, vi ska åka till Lissabon i Portugal. Tanken var att åka över till Afrika, men det känns lite oroligt i dem trakterna och jag känner att jag vill inte riskera att något händer. Jag vill prova att surfa men jag vet inte riktigt vad Annika känner, jag menar vi är ju där tillsammans så då lär vi ju göra allt tillsammans. Vi ska sätta oss och planera någon gång i April eller Maj.

Utöver min 1-2 veckors resa till Portugal med Annika funderar jag på att kanske åka och tälta, söker gärna rekommendationer. Vill åka norrut, men har hört att det är myggigt däruppe på sommaren. Jag kanske ska segla och åka båt ut i skärgården, för det har en tendens att vara mysigt. Jag måste också jobba en del, för att tjäna pengar och på sommaren är plugget inte intensivt vilket ger tid till arbete.

Nu måste jag sticka, ville bara uppdatera er en snabbis! Ska också uppdatera mer i Mars. Ha det bäst//Matilda

 

 

Lämna ett svar