Middag med vänner

Förra fredagen efter jobbet så hade jag och några kompisar bestämt en träff på Milles restaurang i Stockholm. Eftersom att jag inte är så bra på datorer så skötte mina kompisar reserveringen. I alla fall hade vi bestämt att träffas i centrala Stockholm vid fem-tiden.

Vi möttes där vi skulle ses och gick sedan en bit i Stockholm för att komma till vår destination, Milles. Stället var magiskt och uteserveringen var tom, eftersom att det var kallt och därför var det förståeligt att folk inte satt ute. Precis som alla andra så hade vi också reserverat platser inomhus. Milles har väldigt många olika maträtter, allt från pasta och sallad till kött i stora mängder och chorizo! Jag ville välja något enkelt och litet, och mitt val blev till slut den goda ruccolan med fetaost ”indränkt” i olivolja. Det var en perfekt passande måltid med vänner och god mat och därför drack jag Moncaro Verdicchio, fint Italienskt vin, väldigt fruktigt och friskt. Mina vänner däremot, tvekade inte med att ta oxfilén som fanns på dagens meny och drack också vinet, med tanke på att vi delade en flaska.

Vi hade det underbart och vi skrattade hela kvällen. När det blev skymning bestämde vi oss för att ta notan och vi delade upp den i tre. Vi  sa adjö till varandra och gick åt varsitt håll. Men innan vi skildes så bestämde vi redan en ny träff, som jag lika mycket som denna såg fram emot!

 

Lämna ett svar