Middag med vänner

Förra fredagen efter jobbet så hade jag och några kompisar bestämt en träff på Milles restaurang i Stockholm. Eftersom att jag inte är så bra på datorer så skötte mina kompisar reserveringen. I alla fall hade vi bestämt att träffas i centrala Stockholm vid fem tiden.

Vi möttes där vi skulle ses och gick sedan en bit i Stockholm för att komma till vår destination, Milles. Stället var magiskt och uteserveringen var full med folk. Det var en varm kväll och därför var det förståeligt att folk satt ute. Precis som alla andra så hade vi också reserverat platser utomhus. Milles har väldigt många olika maträtter, allt från pasta och sallad till kött i stora mängder och chorizo! Jag som vegetarian ville välja något enkelt och litet, och mitt val blev till slut den goda ruccolan med fetaost indränkt i olivolja. Det var en perfekt passande måltid med vänner och god mat och därför tog jag även ett glas Moncaro Verdicchio, fint Italienskt vin. Mina vänner däremot, tvekade inte med att ta oxfilén som fanns på dagens meny.

Vi hade det underbart och vi skrattade hela kvällen. När det blev skymning bestämde vi oss för att ta notan och vi  delade upp den i tre. Vi  sa adjö till varandra och gick åt varsitt håll. Men innan vi skildes så bestämde vi redan en ny träff, som jag lika mycket som denna såg fram emot!

 

Kommentera