Hej världen!

Hej allihopa. Mitt namn är Matilda Milano och jag bor i Stockholm. På den här bloggen kommer jag uppdatera er titt som tätt med inblickar från mitt liv och helt enkelt om vad som helst. exempelvis om jag gjort något roligt eller spännande, som en resa eller kanske träffat någon. Men också bara vardagliga saker som om jag hade ett bra träningspass eller om jag vill berätta om något som ligger mig nära hjärtat.

Lite om mig:

Jag är 22 år, pluggar och jobbar medan. Jag studerar på Stockholms Universitet för att bli lärare på gymnasiet. Jag älskar folk, allt folk, mestadels att socialisera mig och umgås. Att resa ligger också högt upp på listan. bara att vara utanför landet, vare sig det gäller Norge eller Thailand. Jag är också en vinälskare, därför har jag varit i Frankrike och Italien en del, och ser även resor där i framtiden. Jag är personen som kanske pratar lite för högt på bussen, den som springer till bussen p.g.a dålig planering och personen som allt för ofta är sen. Men jag vågar vara mig själv och det är viktigt enligt mig, det borde alla våga vara, utan att någon annan ska påpeka det.

Min framtidsvision omfattar att få barn, gifta mig och bli lärare, jag älskar läraryrket och har alltid velat bli lärare som sagt. Jag vill ha minst två barn, kanske till och med tre. Jag vill leva ett liv där jag trivs, som mig själv, men också med de i min omkrets. Jag vill må bra, jag vill må bra oavsett vad jag gör, inte bara för att det är semester eller helg.

Hör av mig inom kort

Matilda

Lämna ett svar